Over Suzan

Suzan ten Heuw (1983) studeerde theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit te Kampen, waar zij zich specialiseerde in de godsdienstfilosofie binnen de systematische theologie, en filosofie aan de Universiteit Leiden, waar zij zich specialiseerde in de History and Philosophy of the Sciences. Op deze website publiceert zij preken die zij als gastpredikant in den lande houdt.

In het dagelijks leven is Suzan als ambulant predikant werkzaam bij de Protestantse Kerk in Nederland en als buitenpromovenda verbonden aan het Instituut voor Wijsbegeerte binnen de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden. In het kader van haar promotieonderzoek volgt zij cursussen Duits bij het Academisch Talencentrum van de Universiteit Leiden. Daarnaast volgt zij als mezzosopraan bij muziekschool Het MuziekCollectief te Leiderdorp lessen Klassieke zang van zangdocente Virpi Räisänen.

Voor een uitvoerig overzicht van haar CV, zie de rubriek ‘Curriculum Vitae’ op deze website.

Suzan kan kerkelijke vieringen leiden, ervaart het als een bijzondere eer en vreugde geliefden uit de LHBTI+-gemeenschap of heteroseksueel georiënteerde geliefden in het huwelijk te verbinden, kan in uitvaartdiensten voorgaan, overgangsrituelen vormgeven, pastorale gesprekken voeren, leerhuizen houden en filosofische lezingen en lessen geven. U kunt haar benaderen per post (Spilsteeg 20-D, 2311 KA Leiden), via e-mail (estenheuw@hotmail.com), per telefoon en WhatsApp (06-20429675) of met behulp van onderstaand contactformulier. Ook kunt u hier direct een boeking maken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht